L’empresa

Qui som, a que ens dediquem, com treballem

You are here:

L'empresa

L’empresa Hort Calvís, SL, fou constituïda l’any 1984 per en Josep Calvís Gomà i el seus fills Salvador i Jordi. L'objectiu inicial d’aquesta empresa familiar fou la comercialització i compravenda de fruita fresca, especialment pera i poma, entre altres espècies. Amb el pas dels anys, i gràcies a l'experiència acumulada, hem comprés la importància d'una manipulació rigorosa que compleixi amb els requisits més estrictes i de la correcta conservació en fred dels nostres productes, per a garantir la màxima qualitat. Tots aquests coneixements ens permeten oferir un servei de venda de fitosanitaris, adobs, llavors i altres complements del camp, amb un servei tècnic qualificat per donar les dades i resposta a qualsevol dubte que l'agricultor pugui plantejar.

Què fem?

Hort Calvís produeix fruita de la màxima qualitat, ja que gaudeix d'un entorn natural òptim on la fruita madura i rep els millors tractaments.
A Hort Calvís ens assegurem que tota la fruita superi els controls de qualitat més restrictius i n'assegurem una conservació òptima per tal d'oferir al consumidor el millor producte.
A Hort Calvís disposem d'un ampli stock de productes fitosanitaris i de l'experiència necessària per garantir el millor assessorament.

La nostra filosofia

A Hort Calvís veiem la nostra tasca com el nexe necessari entre el productor agrícola i el consumidor. És per aquest motiu que entenem que el nostre objectiu és garantir el benestar i el millor tracte als nostres proveïdors i la màxima cura, rigor i professionalitat en el tractament de tota la fruita. Ja que creiem fermament que és només quan es disposa de la millor matèria primera i es treballa amb la màxima serietat que una empresa pot garantir que al consumidor li arribarà un producte d'una qualitat òptima. Més de trenta anys d'experiència ens animen a seguir treballant amb aquests mateixos principis.