Tel. 973 601 556 · administracio@hortcalvis.com · Formulari 

Collita pròpia i productes de proximitat
Enviament gratuït en totes les compres
Experiència de més de 40 anys
Assessorament agrícola

40 anys fent història

La nostra fruita és cultivada amb amor i respecte per la terra.

L’empresa Hort Calvís, SL, fou constituïda l’any 1984 per en Josep Calvís Gomà i el seus fills Salvador i Jordi. L’objectiu inicial d’aquesta empresa familiar fou la comercialització i compravenda de fruita fresca, especialment pera i poma, entre altres espècies. Amb el pas dels anys, i gràcies a l’experiència acumulada, hem comprès la importància d’una manipulació rigorosa que compleixi amb els requisits més estrictes i de la correcta conservació en fred dels nostres productes per a garantir la màxima qualitat. Tots aquests coneixements ens permeten oferir un servei de venda de fitosanitaris, adobs, llavors i altres complements del camp, amb un servei tècnic qualificat per donar resposta a qualsevol dubte que l’agricultor pugui plantejar.

Fruita fresca i productes de temporada sempre al teu abast

La nostra empresa es diferencia de la resta per la nostra dedicació i compromís amb les terres de la zona de Lleida. A més, en triar-nos, estàs fent costat als agricultors locals i contribuint a un model de negoci sostenible i responsable. Triar les nostres fruites significa apostar per la salut, el sabor autèntic i la cura del medi ambient.

Apostem per un model de negoci responsable i sostenible

A Hort Calvís veiem la nostra tasca com el nexe necessari entre el productor agrícola i el consumidor. És per aquest motiu que entenem que el nostre objectiu és garantir el benestar i el millor tracte als nostres proveïdors i la màxima cura, rigor i professionalitat en el tractament de tota la fruita. Creiem fermament que és només quan es disposa de la millor matèria prima i es treballa amb la màxima serietat quan una empresa pot garantir al consumidor que li arribarà un producte d’una qualitat òptima. Més de trenta anys d’experiència ens animen a seguir treballant amb aquests mateixos principis.

Els valors de Hort Calvís

Sostenibilitat

Ens preocupem pel medi ambient i utilitzem pràctiques sostenibles per a minimitzar el seu impacte ambiental.

Qualitat

Oferim fruites d’alta qualitat i comptem amb una garantia de satisfacció.

Responsabilitat social

Treballem amb agricultors locals i també comercialitzem la seva fruita.

Transparència

Compartim informació sobre les nostres pràctiques de cultiu i la  cadena de subministrament.

Apostem per la I+D+I

Els nostres treballadors decideixen la recol·lecció en el moment adequat de maduració de la fruita per obtenir els més alts nivells de qualitat i els estàndards prefixats per la política de comercialització.

Hort Calvís ha desenvolupat i perfeccionat tota una metodologia basada en l’aplicació sistemàtica de tecnologia en tot el seu procès productiu.

Seleccionem en orígen els millors arbres i decidim el moment oportú per la recol·lecció. La nostra tecnología avanzada automatitza el procès de classificació, selecció i envasament amb els paràmetres de pes, diàmetre i color.

Perquè una imatge val més que mil paraules...

Tens dubtes?

Recorda que som aquí per a ajudar-te, així que no dubtis a fer-nos qualsevol pregunta o explicar-nos el que necessitis. Esperem saber de tu aviat!