Tel. 973 601 556 · administracio@hortcalvis.com · Formulari 

Collita pròpia i productes de proximitat
Enviament gratuït en totes les compres
Experiència de més de 40 anys
Assessorament agrícola

Condicions de venta

Els paquets són generalment enviats en 48 hores després de la recepció del seu pagament. Sigui com sigui el mètode d’enviament seleccionat, presentarem al més aviat possible un vincle que li permet rastrejar l’enviament en línia del seu paquet.

Despeses d’enviament inclouen l’embalatge, la manipulació i enviament. Poden contenir una part fixa i una part variable basat en el preu o el pes de la seva sol·licitud. Li recomanem realitzar les seves compres en una sola comanda. No podem agrupar dos ordres diferents i cal pagar despeses d’enviament per a cadascun. El seu paquet és enviat al seu propi risc, es presta especial atenció a les parcel·les que contenen objectes fràgils.

Els paquets són de gran grandària i protegides.

Quantitat Península
Fins a 5 kilos  7,74 €
Fins a 10 kilos 8,60 €
Fins a 15 kilos 9,81 €
Fins a 20 kilos 12,03 €
Fins a 25 kilos 15,44 €
Fins a 30 kilos 15,44 €
Fins a 35 kilos 18,84 €
Fins a 40 kilos 18,84 €
Més de 45 kilos 0 €

Formes de pagament

Targeta de crèdit

El pagament mitjançant targeta de crèdit es realitza a través de la passarel·la de pagament segur en línia de La Caixa, directament amb l’entitat bancària i amb la màxima seguretat.

Mitjançant aquesta modalitat de pagament, Hort Calvís confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. Hort Calvís no recull ni manipula cap dada del client relacionat amb el seu número de targeta de crèdit. Totes les dades són gestionats directament per La Caixa.

Les targetes que actualment admet la passarel·la de pagament són totes aquelles que ostentin el distintiu Visa, Mastercard, a més de les pertanyents a les xarxes 4B, Xarxa 6000 i Servired.